دسته : -پاورپوینت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 30 KB
تعداد صفحات : 13
بازدیدها : 237
برچسبها : دانلود پاورپوینت
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلپاورپوینت بررسی ایمنی انبارداری در 13 اسلاید قابل ویرایش
رعایت نظم و ترتیب در چیدن كالاها و مواد مختلف شیمیایی و نیز نظافت عمومی انبارها جزء اصول اولیه ایمنی انبار داری بوده و بایستی دقیقا" رعایت گردد.
حتی الامكان بایستی در انبارداری تجانس كالاها و اجناس مد نظر قرار گیرد بطوری كه بتوان با نصب تابلوهای راهنما بخشهای مختلف انبار را از یكدیگر مجزا نمود.
اجناس سنگین و نیز مایعات شیمیایی یا مواد خطرناك بایستی در طبقات زیرین قفسه ها نگهداری گردند.
كالاها و مواد طوری در طبقات چیده شوند كه در هنگام برداشت امكان دسترسی به كالاها و مواد قدیمی تر وجود داشته و زودتر مورد استفاده قرار گیرند.
حتی الامكان از تحویل گیری ظروف و یا جعبه های حاوی موادی كه دارای فرسودگی، پاره گی و یا نشتی مىباشند جهت انبارداری بایستی خودداری شود، در غیر اینصورت اینگونه موارد بایستی در محلی جداگانه (خارج از انبار) نگهداری شده و سریعا" مورد استفاده قرار گیرند.
از چیدن مواد شیمیایی مختلف (نامتجانس) در كنار هم در طبقات اكیدا" خودداری شود.
از تحویل گیری و انبارداری مواد شیمیایی به حالتهای مختلف (جامد، مایع و گاز) كه فاقد پلاك مشخصات بوده و به عبارتی شناسایی نشده اكیدا" خودداری شود.
چنانچه در طول مدت زمان نگهداری مواد شیمیایی در انبار نشتی و یا پاره گی در ظروف آنها مشاهده گردید، بایستی سریعا" نسبت به خروج آن از انبار اقدام و محل آلوده را با دقت تمیز نمود.
جهت نگهداری اشیایی كه داری سطوح صاف نمىباشند (مثل لاستیك اتومبیل و غیره) بایستی به منظور جلوگیری از ریزش و لغزش تدابیر لازم جهت نگهداری آنها در طبقات اتخاذ نمود.
نردبانهای مورد استفاده در انبار علاوه بر اینكه باید امكان دسترسی به بالاترین طبقات قفسه ها را فراهم سازد بایستی به منظور جلوگیری از سقوط، انتهای بالایی آنها به قفسه ها قلاب شود.
هر نوع مواد شیمیایی بایستی دارای مشخصات لازم باشد كه نام، خصوصیات و دستوركار استفاده از
آن و خطرات آن ماده را مشخص كرده باشد و در روی ظروف محتوی آن ماده نصب گردد.
ظروف حاوی مایعات شیمایی را نباید رویهم چید. اما مىتوان آنها را در طبقات پایین تر قفسه بندی قرار داد.
چنانچه ظروف خالی مواد شیمیایی به انبار مسترد میگردد بایستی آنها را دقیقا" شستشو نمود تا عاری از مواد شیمیایی گردد.
چنانچه ظروف خالی مواد شیمیایی به انبار مسترد میگردد بایستی آنها را دقیقا" شستشو نمود تا عاری از مواد شیمیایی گردد.
ظروف پر را باید دور از ظروف خالی و با فاصله از یكدیگر انبار نمود.
در صورت ریخت و پاش مواد شیمیایی در كف انبار بایستی بلافاصله بنحو مقتضی و با مواد مناسب نسبت به خنثی سازی مواد ریخته شده و سپس نظافت محل اقدام گردد. لذا در انبارهای مواد شیمیایی باید همیشه مقداری ماده خنثی كننده بی خطر متناسب با نوع مواد موجود در انبار، وجود داشته باشد. (مثلا" در انبار اسید همیشه باید مقداری آهك در دسترس باشد)