دسته : معماری
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 5045 KB
تعداد صفحات : 36
بازدیدها : 564
برچسبها : دانلود پاورپوینت
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلپاورپوینت انقلاب صنعتی و تحول آن در معماری
این پاورپوینت در 36 اسلاید می باشد.
گزیده ای از مطالب اسلایدها :
در اواسط قرن هجدهم با انقلاب صنعتی در انگلستان و ممالک دیگر چون اروپا تغییراتی در زمینه معماری شکل گرفت و معماری با سبک های مختلف چون معماری مدرن ، ساختارگرایی ، دیکانستراکشن و مکتب هایی چون های تک و اکوتک ، هندسه فراکتل و فولد بوجود آمد .
استفاده از مظاهر تکنولوژی از جمله کاربرد فلز در ساختمان سازی شروع شد . در این تحول متخصص سازه ای از قلمرو معماری جدا شد و معماران بزرگ با متخصصان سازه به عنوان عضو مکمل در طراحی همکاری کردند . بنابراین در قرن نوزده تعدادی از اندیشمندان مهندس معماری پیشرفت های سازه ای را بوجود آوردند .
مشهورترین نمونه از یک نهاد شهری شایان توجه که عموما گنبدی از شیشه و آهن داشت و مغازه های شیک و سطح بالا را در خود جای می داد ، گالری ویتوریو امانوئل 1865-1867 میلادی در میلان اثر جوزپه منگونی بود.
در قرن نوزدهم فن آوری جدید ساخت و ساز متناسب با نیاز بازار مرسوم شد . جالبترین فن آوری از میان بنگاه ها ی تجاری قرن نوزدهم ، بنگاه جی . بی باینگ کول مربوط به سال های 1846-1849 در لندن بود . در اینجا بیننده هیچ اثری از دیوارهای سنگی نمی بیند ، بلکه بافت رنگارنگ دایره ای از پشت بندها را ملاحظه می کند . به کارگیری مصالح و روش هایی با فن آوری بالا در معماری قرن نوزدهم به مثابه فن آوری جدید در انواع ساختمان های کاربردی همچون کارخانه ، پل ، ایستگاه قطار و بازار به کار می رفت . یکی از بزرگترین ساختمان های فرهنگی قرن نوزدهم که در آن از آهن به شیوه ی قابل رویت و برجسته استفاده شد کتابخانه ملی (سنت ژنوا) در پاریس بود که بوسیله آنری لابروست در سال 1842-1850 طراحی و ساخته شد . ساختمان به صورت دو طبقه طراحی گردیده و نمای آن به شکل دلفریبی ساخته شده است .
طراح مشهور این مجموعه جوزف پاکستون بود . این مجموعه به گلخانه ای بسیار بزرگ متشکل از عناصر مختلف شیشه ای فلزی و چوبی ، شباهت داشت . خارق العاده ترین جلوه های قصر بلورین عبارتند از مقیاس عظیم کل کار و مقیاس ریز در جزییات ظرافت در اجرا حجم وسیع مواد مورد نیاز بدین ترتیب قصر بلورین طرح پیچیده ای داشت و حاوی جزییات تاریخی زیبایی هم بود . فقط تجسم آن با آن همه زیبایی و درخشندگی خیره کننده نمود زیبایی از دوران صنعتی می بود .
یکی دیگر از ساختمان های مهم این دوره بنای سمبل فرانسه ی کنونی یعنی برج ایفل بوده که بوسیله ی گوستاو ایفل به سال 1889 میلادی با ارتفاع 300 متر به عنوان نماد صنعت و فن آوری جدید طراحی شد . طرح پروژه را خود مهندس ایفل و سازه ی این ساختمان توسط دو مهندس سازه به نام های نوگیه و کشلین و معماری آن با طراحی سووستر به اجرا درآمد.
3- پنجره هایی بزرگ، كه طول آن در جهت افقی قرار گیرد نیز برای نخستین بار توسط این معماران بكار رفت و از همین رو «پنجره های شیكاگو» نامیده شد.
4- ساختمان های تجاری و اداری نیز زاده ی نیروی خلاقه ی این معماران بود.
در واقع مکتب شیکاگو منشور اولیه معماری مدرن است و در این دوره برای اولین بار ساختمانهای بلند ساخته شد.
اهمیت این مكتب از نظر تاریخ معماری در این است كه برای نخستین بار در قرن نوزدهم به جدایی بین فن ساختمان و معماری بین مهندس و معمار پایان داد، جدایی كه در تمام قرن هیجدهم ادامه داشت. شاگردان این مكتب با دلیری شگفت آوری كوشیدند از فرم های پیچیده ی دوران گذشته دوری جویند و فرم هائی «خالص» بیافرینند كه وحدت فن ساختمان و معماری را میسر دارد. این مکتب محرکی قوی بود .
تفسییر متفاوت و خیلی معمولی شیکاگو از اسکلت فلزی در سبکی به وسیله هولابرد و روچ خلق گردید مانند ساختمان مارکوت در سال 1893-1894 که فقط سبکی سازه با دیوارهای غیر باربر نیست بلکه پایداری و استقامت آن هم هست. یا کار بعدی هولابرد و روچ مانند ساختمان 325 در بلوار شرقی جکسون در سال 1904 یک شکل ظاهرا وابسته به علم مکانیک ، قاب های بسیار و دیوارهای غیر باربر است .
خرید و دانلود آنی فایل