دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1224 KB
تعداد صفحات : 24
بازدیدها : 194
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 7500 تومان
خرید این فایلترجمه مقاله خود کنترلی و مکانیزم نظارت برکیفیت شرکت در طرحهای سرمایه گذاری عمومی در چین
چکیده:
پروژه های سرمایه گذاری عمومی (PIP) نقش مهمی در اقتصاد چین را ایفا میکند. به منظور بهبود عملکرد مدیریت پروژه های دولتی ، دولت به دنبال جستجو یک نظامی علمی برای به وجود آوردن مدیریت نظارت بر روی ساخت و ساز است.در این مقاله پس زمینه سیاست معرفی شده و مفهوم عامل سیستم ساخت و ساز (ACS) ارائه میشود.به عنوان یک مدیریت ساخت و ساز با سرمایه گذاری عمومی (ACS) ارائه میشود. به عنوان یک مدیریت ساخت و ساز با سرمایه گذاری عمومی (ACS) به تدریج در یک چهارچوب قانونی گنجانیده شده و لازم است به منظور بهبود عامل ساخت و ساز بر ان نظارت شود.این مقاله به تحلیل مکانیزم نظارت بر کیفیت تحت دومرحله اصلی اقدام میکند که شامل کیفیت سیستم عامل خود کنترلی و یک سیستم همکاری نظارتی دولتی است. این سیستم ها با مدیریت قراردادی به عنوان هسته اصلی بوده و هدف کیفیت پروژه را هدایت میکنند. این سیستم ها نیز شامل چهارچوب دوبعدی عمودی کنترلی و افقی نظارتی می باشد که به فرم یک مکانیسم نظارتی بر کیفیت است. بر اساس تئوری مجموعه های سخت ، ایده ساخت این پیشنهاد بر اساس عامل خودکنترلی بوده و مدل نظارتی نیز در ان لحاظ شده است و ان نشان میدهد که با یک نمودار جریان برای ساخت این مدل اقدام شده است که مسیر پژوهش های کمی برای اینده است.
کلید واژه ها:پروژه های سرمایه گذاری عمومی ، سیستم عامل ساخت و ساز ، نظارت بر کیفیت ،سیستم خود کنترلی،مجموعه راف، چین.
مقدمه:
در چین ، سرمایه گذاری و پروژه های عمومی (PIP) نقش مهمی در اقتصاد ملی ایفا میکند، به منظور بهبود مدیریت پروژه های PIP و عملکرد انها ، شورای دولتی تصمیم به صادر کردن اصلاح نظام سرمایه گذاری عمومی در سال 2004 نموده بودند.که به ترویج سیستم عامل ساخت و ساز (ACS) شده بود. در سال 2010، شورای دولتی کار اصلی اصلاحات اقتصادی رات در سال 2010 داشته است که در ان به وضوح پیشنهاد معرفی مقررات سرمایه گذاری عمومی انجام شد و تصویب تصویر مرکزی از تصمیم گیری ها را برای هدایت پاسخ گویی و رویکرد مدیریت سطح ACS ملی بوده است. ACS به تدریج توسط صنایع در چین پذیرفته شد چرا که باعث بهبود عملکرد سرمایه گذاری به طور موثر شده و دارای مدارک بالاتر از بازار بوده که مطابق به قصد اصلی از پروژه مدیریت اصلاح PIP بوده است.(یان،یانگ و ژائو2009).
نکته اصلی در ACS برای معرفی یک پروژه حرفه ای سازمان مدیریت ، روند چرخه مدیریت یک پروژه می باشد.با معرفی مالکیت و حقوق کنترل پروژه، این دو از یک دیگر جدا میشوند.کنترل حقوق دولت به آژانسها منتقل میشود که از طریق قرارداد عامل ساخت و ساز می باشد.مالکیت هنوز هم از حمایت دولتی برخوردار است.(یان،یان،یین2010). ACS نوع الگوهای مدیریت است که از پروژه ها مشتق شده و از مدلهای سنتی توسعه یافته مانند CM (مدیریت ساخت و ساز)،EPC(مهندسی خرید ساخت و ساز)، PMC (مدیریت پروژه های پیمانکار) استفاده شده است که به طور گسترده در اتخاذ الگوهای کشورهای توسعه یافته استفاده میشود. ACS در چین برای چند سال انجام شده است.جدول 1 تفاوت بین ACS و الگوهای سنتی نشان میدهد( لی و او 2008). ACS برای PIP غیر انتفاعی با هدف اتخاذ حرفه ای در زمینه مدیریت پروژه است.در گذشته ، دولت تمام مسئولیت چرخه عمر پروژه را به خود پروژه نهاده بوده که از جمله سرمایه گذاری، ساخت و نظارت استفاده کنید. ACS به عنوان نواوری سازمان عمل میکند. دولت تنها نقش سرپرست را براساس قرارداد برای اطمینان از تحقق عملکرد پروژه و منافع عمومی را بازی میکند. در سال اخیر، دولت یک سری از سیاستهای ملی را ارائه نموده است که در جدول 2 نشان داده شده است و به تدریج وظیفه نظارت دولت روشن شده و نقش آن به عنوان یک سرپرست PIP غیرانتفایی تایید میشود.عدم تبادل اطلاعات بین دولت و عامل ساخت و ساز و نقض قرارداد اغلب منجر به انتخاب نامساعد و خطر اخلاقی در عوامل ساخت و ساز میشود.(شیائو2008). به طور کلی ، دو روش برای حل این مشکلات وجود دارد. ابتدا قرارداد باید از حقوق و تعهدات روشن سازی شود و تعیین نرخ قیمت مناسب و طراحی مکتنیزم تشویقی به وجود بیاید. دوما، دولت باید به دنبال ایجاد مکانیزم نظارت موثر باشد.
خرید و دانلود آنی فایل