دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 30 KB
تعداد صفحات : 39
بازدیدها : 245
برچسبها : گزارش کارآموزی تعمیرگاه پراید
مبلغ : 1000 تومان
خرید این فایلگزارش کارآموزی در تعمیرگاه پارت پراید
مقدمه :
تعمیرگاه پارت پراید در شهرستان قزوین خیابان میرزا کوچک خان روبروی آهن فروشی اره چی قرار دارد این تعمیرگاه از سال 1372 تاسیس گردیده که آقای حیدری اولین کسی بود که این مکان را به عنوان تعمیرگاه و مکانیکی به راه انداخت.
بعد از گذشت چندین سال که از افتتاح این مکان می گذرد الان به یکی از مجهزترین تعمیرگاه های موجود در این مکان شده است و به دلیل این که قدمت زیادی نیز دارد مشتریان بسیار زیادی دارد و مهم ترین کار این تعمیرگاه کار بر روی ماشین پراید و رنو و پژو 206 می باشد که کلیه مراحل تعمیراتی این ماشین ها در خود این کارگاه انجام می شود.
در این تعمیرگاه چند نفر تکنسین مکانیک بودند که از شرکت سایپا و ایران خودرو مدرک گرفته بودند و شارژ کولر خودروهایی که کولر دار بودند نیز در این کارگاه انجام می شد.
و بنده به عنوان کارآموز در این کارگاه مدت 240 ساعت کارآموزی خود را پشت سر گذرانده و نیز در این مدت کارهایی که در سوله و کارگاهای مکانیک دانشگاه انجام داده بودیم و یه صورت تئوری سر کلاسهای درس خوانده بودیم به صورت عملی انجام داده و این دوره بسیار آموزنده و تاثیر گذار بر روی آموزش دانشجویان فنی می باشد که امیدوارم همه دانشجویان این مدت را به عنوان مهمترین واحد دوره درسی دانسته و از همه امکانات مکان کارآموزی و نیز سعی و تلاش خود برای افزایش دانسته های خود و کامل نمودن مدت درس خوانده در دانشگاه باشند و نه فقط به عنوان گذراندن 2 واحد درسی و گرفتن نمره باشند باشد.
- توصیه می شود در خودروهای پیکان انژکتوری، حداقل بنزین در باک 10 لیتر می باشد.
در خصوص تنظیمات موتور و سیستم سوخت رسانی حتماً به نمایندگی های مجاز ایران خودرو مراجعه و تز مراجعه به تعمیرکارهای متفرقه خودداری گردد.
- در صورت عدم روشن شدن خودرو در هنگام برخورد با موانع، تصادف و یا افتادن در چاله های نسبتاً عمیق از عملکرد سوئیچ انرسی (در محفظه موتور و برروی گلگیر به رنگهای نارنجی یا مشکی ) اطمینان حاصل نموده و در صورت قطعی، با فشردن آن اتصال برقرار نمائید.
- قبل از استارت زدن، پس از چرخاندن سوئیچ به مرحله دوم به مدت سه الی پنچ ثانیه سوئیچ را در حالت باز قرار داده تا پمپ بنزین عمل نماید و سپس موتور را روشن نمایید.
- از اضافه کردن هر نوع تجهیزات جانبی از قبیل دزدگیر های غیر استارندارد، لامپ، بوق، تلوزیون و توسط … توسط افراد غیر متخصص بر روی خودرو جداً خودداری فرمائید.
فشار کم باد لاستیکهای ایمنی راننده و طول عمر لاستیک ها را کاهش و مصرف سوخت را افزایش می دهد، در صورت نامیزان بودن باد لاستیک ها سایش در نقاط مختلف آن مشاهده می گردد.
از تخلیه ضدیخ در فصول گرم سال جدا خودداری نموده ومایع خنک کننده را هر دو سال یک بار تعویض نمائید.
از سوراخ نمودن فیلتر هوا جهت ورود بهتر هوا به موتور خودداری شود.
استارت نمی بایست بیشتر از 15 ثانیه درگیر شود، 20 ثانیه صبر نمود تا باتری برای استارت مجدد آماده شود.
روغن ترمز را سالی یک بار و ترجیحاً در فصل بهار تعویض نمائید.
از بسته شدن صحیح در پوش رادیاتور اطمینان حاصل نمائید.
در هنگام توقف لحظه ای (پشت چراغ قرمز و یا ترافیک ) دنده را خلاص نموده و از نگهداشتن کلاج خودداری نمائید.
پس از پیمودن مسیرهای طولانی موتور را فوراً خاموش نکنید.
انژکتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژکتوری چگونه کار می کند ؟
برای این که بدانیم انژکتور چیست و با عملکرد سیستم سوخت رسانی انژکتوری آشنا شویم، لازم است ابتدا وظیفه کاربراتور را در خودرو بدانیم. زیرا سیستم انژکتوری جایگزینی برای کاربراتور در خودرو است.
کاربراتور وسیله ای است برای مخلوط کردن سوخت و هوا به نسبت مطلوب و رساندن آن به موتور خودرو، که به همین منظور از زمان اختراع و پیدایش تغییرات بسیاری کرده و دارای مدارات مختلفی شده است.
هدف از بکارگیری کاربراتور در خودرو همانطور که اشاره شد، مخلوط کردن سوخت و هوا به منظور اشتعال مناسب است ولی چه نسبتی باید برای این منظور در نظر گرفته شود؟ سوخت کمتر با مقدار زیادی هوا بر عکس؟
از نظر تئوری یک کیلوگرم سوخت می بایست با 6/14 کیلوگرم هوا بسوزد تا اشتغال کامل صورت گیرید. ولی ان فقط در حالت تئوری صادق است. با زیاد کردن هوا در مخلوط فوق، مخلوط فقیر سوختی پدید می آید که در ان شاهد اکسیژن در گازهای اگزوز هستیم و با زیاد کردن مقدار سوخت در مخلوط، مخلوط غنی سوختی پدید می آید که در آن صورت شاهد ئیدروکربن نسوخته در گازهای اگزوز می باشیم.
از لحاظ اقتصادی (مصرف کمتر ) بهترین مخلوط، مخلوط فقیر سوختی با نسبت هوا به سوخت 1/18 است. در حالی که برای بدست آوردن بیشترین توان موتور باید مخلوطی غنی سوختی با نسبت 1/12 الی 1/13 بکار برد.
محدوده وسیعی از نسبت هوا به سوخت وجود دارد که سیستم سوخت رسانی می بایست طبق شرایط مختلف کار موتور جوابگوی آن باشد. روی زمین اصل ساختمان کاربراتورها پیچیده تر شده و مدارات مختلفی (عمدتاً پنچ مدار) به شرح ذیل در آن بوجود آمده است و...
فهرست مطالب گزارش کارآموزی
مقدمه
دانستنیهای فنی خودروهای انژکتوری
دانستنیهای عمومی خودرو
انژکتور چیست و سیستم انژکتوری چگونه کار می کند
اجزاء تشکیل دهنده سیستم سوخت رسانی انژکتوری
ECU و سیستم جرقه زنی اتومبیل
AIR BAG
انواع سیستم های جرقه زنی پلاتینی
شبکه مالتی پلکس بر روی خودرو های پژو
عیب یابی
یاتاقان
سیستم خنک کاری
سیستم روغنکاری
تعویض روغن جعبه دنده
آچار کشی میل گاردان
لنت ترمز
تکمیل روغن جعبه فرمان
روغنکاری شانه فرمان
صداهای غیر عادی از اتومبیل
یاتاقان می زند
استارت صدا می دهد
صدای گاردان
سوت کشیدن ترمز
خرید و دانلود آنی فایل