پیشینه و مبانی نظری کمال گرایی

پیشینه و مبانی نظری کمال گرایی پیشینه و مبانی نظری کمال گرایی

دسته : -مبانی و پیشینه نظری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 24 KB

تعداد صفحات : 17

بازدیدها : 647

برچسبها : مبانی نظری کمالگرایی پیشینه کمال گرایی

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش، فصل دوم پایان نامه کمال گرایی

فهرست مطالب

مبانی نظری کمال گرایی

کمال گرایی به عنوان سازه ای چند بعدی

دیدگاه فراست و همکاران

معیار های شخصی

شک درباره اعمال

انتظارات والدین

انتقاد گری والدین

دیدگاه هویت و فلت

کمال گرایی خود مدار

کمال گرایی دیگر مدار

کمال گرایی جامعه مدار

دیدگاه استوبر و همکاران

پیشینه پژوهش کمال گرایی

منابع فارسی

منابع لاتین

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع :انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

**********************

بخشهایی از متن مبانی و پیشینه پایان نامه کمال گرایی

مبانی نظری کمال گرایی

سازه کمال گرایی در گذشته مورد توجه نظر یه پردازان بزر گی همچون فروید، آدلر و مازلو بوده است و در دهه های اخیر نیز مورد اقبال پژوهشگران بسیاری قرارگرفته است و هرکدام به فراخور دیدگاه خود تعریف متفاوتی از آن ارائه داده اند. با این حال اکثر پژوهشگران، براین امر که معیارهای بلند مرتبه برای عملکرد، مفهوم محوری کمال گرایی است، توافق دارند.

هورنای کمال گرایی را شیوه ای از زندگی می داند که افراد برای رهایی از اضطراب اساسی آن را به کار می بندند و کمال گرایی را گرایش روان رنجورانه به بی عیب و نقص بودن، کوچک ترین اشتباه خود را گناهی نابخشودنی پنداشتن و مضطربانه انتظار پیامدهای شوم داشتن، تعریف می کند. هانلند بر این باور است که کمال گرایی نشان دهنده گرایش و علاقه فرد به درک محیط پیرامون خود به گونه قانون همه یا هیچ است که به موجب آن، نتایج به شکل موفقیت ها یا شکست ها حاصل می شوند.

اگرچه مفهوم کمال گرایی به طور گسترده ای توجه روان شناسان را به خود جلب کرده است، اما هنوز به عنوان پدیده ای تقریباً ناشناخته و ناسازگار تعریف شده است. سازه کمال گرایی مثبت و منفی، می تواند به صورت های به هنجار و نا بهنجار باشد.

به عقیده تری شوت و همکاران کسانی که کمال گرایی مثبت (به هنجار) دارند، معیارهایی را برای خود در نظر می گیرند، اما به جای این که ر سیدن و یا نرسیدن به آن معیارها برایشان مهم باشد، نفس تلاش کردن برا ی رسیدن به هدف در نظرشان اهمیت دارد. در واقع ا ین افراد از کار و تلاش زیاد لذت می برند و وقتی در انجام دادن یا ندادن کاری آزادند ، سعی می کنند آن را به بهترین نحوی که می توانند انجام دهند .

...

پیشینه تحقیق کمال گرایی

کمال گرایی و جهت گیری هدف

در پژوهشی که هاشمی و لطیفیان با هدف بررسی رابطه بین کمال گرایی و جهت گزینی هدف در میان دانش آموزان پیش دانشگاهی دولتی (با گرایش های علوم تجربی و ریاضی) انجام دادند. نتایج نشان داد که کمال گرایان خود مدار در مقایسه با کمال گرایان جامعه گرا در انتخاب اهداف خود برای پیشرفت به سردرگمی و شک و تردید بیشتری دچار هستند. کمال گرایی خود مدار با جهت گزینی های یادگیری و گرایشی رابطه منفی دارد و این جهت گزینی ها را به صورت منفی پیش بینی می کند. کمال گرایی جامعه مدار نیز با اهداف گرایشی و اجتنابی رابطه منفی دارد و این جهت گزینی ها را به صورت منفی پیش بینی می کند.

نیومیستر در تحقیقی کیفی تئوری هدف سه بخشی الیوت و کمال گرایی را در دانشجویان سرآمد دانشگاهی بررسی و حمایت هایی برای این فرضیه ها فراهم کرده است. در این تحقیق کمال گرایان خودمدار اظهار داشته اند که اهداف تبحری و عملکرد گرایشی دارند در حالیکه کمال گرایان جامعه مدار اذعان داشته اند که اهداف عملکرد گریزی و عملکرد گرایشی دارند.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید