دسته : شیمی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 165 KB
تعداد صفحات : 34
بازدیدها : 370
برچسبها : بازداری ترکیبات آلی
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلتحقیق رشته شیمی تجزیه
پیش بینی زمان های بازداری تعدادی از ترکیبات آلی به کمک روش های تئوری
این نرم افزار که تا ویرایش 20 آن نیز ارائه شده است یکی از نرم افزارهای معروف در زمینه آمار توصیفی و روش های آماری و ریاضی و تجزیه و تحلیل داده ها بصورت خطی و غیرخطی می باشد. این نرم افزار بیشتر برای تحلیل های آماری در علوم اجتماعی، بازار داد و ستد، نقشه برداری و آموزشی کاربرد دارد. افزون بر تحلیل های آماری مدیریت داده ها و مستند سازی داده ها نیز از ویژگی های این نرم افزار می باشد.
ویرایش هشتم این نرم افزار که بصورت صفحات گسترده کار می کند از سال 2007 به بازار ارائه شده است و علاوه بر رسم نمودارهای مختلف آماری و نیز اجرای روش های خطی آماری، فرایند داده کاوی را نیز انجام می دهد. از جمله ویژگی های این نرم افزار عبارتند از:
- تقسیم بندی مباحث علمی و نرم افزاری.
- قابلیت سفارشی شدن، یا خودکار عمل کردن در محاسبات.
- قابلیت تحلیل آمار توصیفی، ضرایب همبستگی، محاسبه احتمالات و ...
- قابلیت رسم و ارائه بیش از صدها نوع نمایش گرافیکی با قابلیت اتصال پویا بین آنها.
- قابلیت انجام آنالیز واریانس و وکوواریانس یک طرفه و چند طرفه.
- انواع رگرسیون گیری، خصوصا انجام رگرسیون با هزاران متغیر.
- قابلیت آنالیز داده های ناپارامتری.
- قابلیت رسم نمودارهای کنترل کیفیت و تحلیل آن ها و نیز ویرایش نمودار های مربوط.
- قابلیت تجزیه و تحلیل سری های زمانی و طراحی و تحلیل آزمایشات.
این نرم افزار برای محاسبه 18 دسته از توصیف کننده های مولکولی مورد استفاده قرار می گیرد. اولین ویرایش این نرم افزار در سال 1997 مورد استفاده قرار گرفت. این نرم افزار می تواند 1481 توصیف کننده را برای مولکول هایی تا 150 اتم محاسبه نماید. جدول (1-1) دسته بندی انواع مختلف توصیفگرهای به کار رفته در این نرم افزار را نشان می دهد.
...
در سال 1998 کارلسون و همکارانش رفتار زمان بازداری ترکیبات مونو، دی، تری و تترامتل آلکان از C21-C53 را مورد بررسی قرار دادند.
در سال 2000 کاتریزکی و همکارانش مدلی را با استفاده از روش های QSPR برای ارزیابی زمان بازداری 178 ترکیب مونومتیل، دی متیل، تری متیل و تترامتیل آلکان مختلف را با استفاده از توصیف کننده های توپولوژیکی و کوانتومی پایه گذاری کردند که در این مدل متوسط انحراف استاندارد 4.6 گزارش گردید.
در سال2001 گوستاو رومانلی از دانشگاه ناسیونال دلاپالاتا آرژانتین به بررسی زمان بازداری دوسری از ترکیبات آلی دارای گروه عاملی نیترل و برم با خواص و ویژگی های ساختاری آنها پرداختند. آنها با استفاده از روش رگرسیون خطی چندگانه برای مشتقات برم و نیتریل به ضریب همبستگی 0.9721 دست یافتند.
در سال 2003 فرانسیسکو یورنا از دانشگاه خوان اسپانیا به بررسی ارتباط کمی اندیس بازداری ترکیبات فنولی و استرولی موجود در روغن زیتون با خواص ساختار این ترکیبات پرداختند. آنها برای ترکیبات فنولیکی موجود در روغن زیتون به ضریب همبستگی 0.9972 و برای ترکیبات استرولی به ضریب همبستگی 0.998 دست یافتند.
در سال 2003 دو و همکارانش اندیس بازداری 134 ترکیب آلکانی مختلف را به منظور بررسی ارتباط بین ساختار مولکولی و اندیس بازداری ایزوترمیک آنها مورد مطالعه قرار دادند.
در سال 2003 یپینگ دو و همکارانشان در دانشگاه چانگشا چین طی تحقیقات به بررسی رابطه ای دقیق بین اندیس بازداری آلکانها و ساختار مولکولی با استفاده از روش تصویربرداری تعاقبی پرداختند آنها دریافتند که یک توصیف کننده جدید به نام توصیف کننده فاصله که بیان کننده شاخه دار بودن آلکانهاست، در این ارتباط نقش مهمی دارد. ضریب همبستگی بدست آمده بین اندیس بازداری و توصیف کننده مزبور در این روش برابر 0.99909 بود.
در سال 2005 اسنزانا و همکارانش از موسسه علوم هسته ای وینزا صربستان به بررسی اندیس بازداری ترکیبات هیدروکربن های آروماتیکی چند حلقه ای با خواص ساختاری آنها به روش شبکه عصبی مصنوعی پرداختند. آنها دریافتند که توصیف کننده های نقطه جوش و وزن مولکولی و هدایت بیشترین تاثیر را بر روی اندیس بازداری این گونه از ترکیبات دارند. خطای نسبی تخمین برای این روش کمتر از 3 درصد بود.
...
خرید و دانلود آنی فایل